• facebook
  • twitter
  • feso'ota'i
  • youtube

Tekinolosi Post-lomi: Foia le faʻafitauli o le feʻaveaʻi o pepa pe a faʻapipiʻi

O le gaioiga o le pusa lanu pe a laminating o le a mafua ai faafitauli e pei o le pipii i luga, palapala ma le oti-oti gaoioiga, ma o se tasi foi o faafitauli sili ona faigata e pulea i le faagasologa laminating pepa.

(1) Pe a manifinifi ma mimilo le pepa i luga mo le laminating lanu, e le tatau ona vave tele le saoasaoa o le masini.Pe a fa'apipi'i pepa mata ma pepa fa'a'olo, e tatau ona fa'aoga lelei o latou tulaga agavale ma taumatau ina ia 'alofia ai le lamination fa'alava le sa'o ona o fa'aletonu sese i le fa'atulagaina o mea e gaosia ai pepa.Afai e le fetuunai le malaga o filifili pito i luga ma lalo o le masini, o le ai ai ni suiga i luma ma tua;E le latalata i le pito o le pepa le faʻatapulaʻaina o le masini faʻapipiʻi pepa o le laulau faʻapipiʻi, e mafua ai ona alu le faʻaputu pepa i le agavale ma le taumatau, ma e le faʻamaluluina le pepa malo ma e le faʻapipiʻi lelei le pepa pepa pe a faʻapipiʻi le pepa, ma isi. , lea o le a mafua ai foi ona faʻapipiʻi pepa i luga ole laiga ma pepa malo.E i ai se mea sese i le tulaga faapipii.

(2) O le le sa'o o le fetuunaiga po'o le tausiga o le fafaga pepa ma le fa'atulagaina o masini e mafai ona fa'atupuina fa'aletonu ma fa'aletonu i le lamination o pepa i luga ma pepa fa'a'olo.

a.O le faiga o filifili fafaga pepa e matala, lea e fai ai le filifili pito i luga/lalo e le ogatasi pe le mautu;

e.Ole fua pito i luma ile filifili pito i luga/lalo e matala, e mafua ai le aʻafiaga ile pito o le pepa pe a fafaga le pepa;

i.O le tulaga faʻafesoʻotaʻi o fasi laupapa lomitusi e faʻasaga i le pepa mata e le talafeagai pe tele naua le va, lea e le faia se sao i le faʻagesegese o le inertial malosi o le televave o gaioiga o le pepa malo;

o.O lo'o ta'avale pito i luga/lalo e le'i fa'amama so'o ma ua fa'aputuina le aofa'i o kelu, lea e fa'alavelaveina ai le ta'avale fa'atasi ma le felauaiga o pepa fa'aali mata po'o pepa fa'a'olo.

(3) Pepa lamination sese e mafua mai i le va le talafeagai i le va o le pito i luga / pito i lalo o le masini ma le le lelei o le fafagaina o pepa.

Pe a le talafeagai le va i le va o rollers pito i luga ma lalo, pe a uma le laminated corrugated cardboard e ui atu i luga ma lalo rollers, o le ai ai se displacement i le va o luga o le pepa ma le corrugated pepa.

Afai o le pepa i luga e le faʻasalalau masani ma o loʻo i ai ni laupepa gaogao poʻo ni faʻalavelave faʻafuaseʻi, e faigofie ona mafua ai le paʻu, degumming (mafua mai i le eseese o le umi o le fesoʻotaʻi i le va o cardboards i luga o le conveyor fusipaʻu ma le le tutusa oomi pepa) ma le saʻo lamination tulaga faaletonu.


Taimi meli: Apr-07-2023